Cloud oplossingen

De vraag naar Cloud oplossingen groeit explosief. Om u te helpen de juiste oplossingen te vinden, helpen wij bij R&R Automatisering u graag verder!

De termen ‘Cloud’, ‘Cloud computing’ en ‘Cloud oplossingen‘ worden tegenwoordig te pas en te onpas gebruikt. Binnen de Cloud worden hardware, software en data beschikbaar gesteld via het internet. Voordeel van Cloud computing is dat dit de complexiteit van uw IT-beheer (bij goed inrichten) vermindert waardoor de kosten flink omlaag kunnen gaan. Daarbij hoeft u geen grote investeringen te doen in hardware zoals servers en IT-infrastructuur en is uw software altijd up-to-date.

R&R helpt u met Cloud oplossingen
Cloud computing is een goede oplossing wanneer u uw automatisering niet per se intern hoeft te houden. Opslag in een extern datacenter of public Cloud zorgt er immers voor dat uw data veilig is voor brand of diefstal.

Bij R&R Automatisering kunnen we u helpen gebruik te maken van Cloud computing. Wij bieden u de mogelijkheid om uw servers of processen te laten draaien in ons eigen serverpark in één van de beste datacenters van Nederland: i3D in Rotterdam en Heerlen. Dit datacenter heeft een zeer hoge beschikbaarheid, biedt hoge snelheden aan en neemt zorgen (én kosten) weg wat betreft onderhoud van uw eigen serverpark.

Uw processen draaien op dit serverpark in een redundant (dubbel uitgevoerd), zeer goed beveiligde en geback-upte omgeving. Ook is er de keuze om een deel in de public Cloud te laten draaien met bijvoorbeeld Microsoft Office 365. Afhankelijk van uw processen en behoeftes komen we graag met u in gesprek over wat de beste oplossing is voor uw situatie.

Wij bieden de volgende diensten aan op het gebied van Cloud oplossingen:

Wilt u graag meer informatie over Cloud oplossingen en de diensten die wij u aan kunnen bieden? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op om samen af te stemmen welke oplossingen op uw situatie van toepassing kunnen zijn.

Copyright © 2023 R&R Automatisering & Oplossingen | Powered by R&R Automatisering