Home

Dé totaaloplosser in automatisering

Uw netwerk, onze zorg

Systeembeheer

Onze ervaren systeembeheerders helpen u graag pro-actief met o.a. installatie van hard- en software, back-ups, updates, preventief onderhoud en actieve monitoring.

ICT oplossingen

Door grondige analyse en korte communicatielijnen, weten onze professionals de ideale oplossing te vinden voor elk ICT vraagstuk. We komen graag met u in contact over uw wensen en eisen.

Cloud oplossingen

Wilt u uw automatisering (deels) verhuizen naar een datacenter of public cloud? R&R biedt de mogelijkheid om veilig uw processen te draaien bij één van de beste datacenters in Nederland. 

Overige diensten

We bieden nog een reeks andere diensten aan om u te ontzorgen op het gebied van kantoorautomatisering. Kijk snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Over ons

portret Robin van Eeuwijk R&R Automatisering

Robin van Eeuwijk
Directeur

Wie zijn wij?
Al 25 jaar biedt R&R Automatisering totaaloplossingen in kantoorautomatisering voor het midden- en kleinbedrijf. Vanuit het Gelderse Kerkdriel bieden we onze klanten een totaaloplossing op het gebied van systeembeheer, ICT oplossingen, Cloud oplossingen en overige diensten.

Persoonlijk en betrouwbaar
Kwaliteit, gemak en veiligheid staan bij R&R Automatisering altijd voorop. Onze medewerkers zijn een hecht en gemotiveerd team, dat voor u waarde creëert door het bieden van oplossingen en het introduceren van innovatieve diensten. Daarnaast maken we gebruik van diverse gespecialiseerde partners, gekozen op basis van hun goede service en professionaliteit.
Doordat we meer dan 25 jaar ervaring hebben met het aanbieden van full-service diensten, kunnen we u als klant garanderen dat we onafhankelijk en deskundig opereren. Korte communicatielijnen, flexibiliteit en onze persoonlijke aanpak zijn belangrijke sfeerpunten binnen ons bedrijf.

Kantoorautomatisering: voor wie?
R&R Automatisering biedt full-service diensten in kantoorautomatisering voor het midden- en kleinbedrijf. Dankzij onze aantrekkelijke mixen van diensten, ervaring én kennis kunnen wij werken voor het MKB, maar ook voor de publieke- en non-profit sector.
Samen met onze klanten realiseren wij innovatieve oplossingen op het gebied van kantoorautomatisering. Zo zorgen we samen voor een efficiëntere bedrijfsvoering!

Neem contact met ons op

Fout: Contact formulier niet gevonden.

R&R Automatisering & Oplossingen

A: Veersteeg 6b,  5331PM Kerkdriel
W: rrautomatisering.nl
E: [email protected]
P: +31 (0)418 637111

KvK: 11029358
IBAN: NL15RABO 0181 925 613
BIC code: RABONL2U
BTW- ID: NL001929683B97

Copyright © 2023 R&R Automatisering & Oplossingen | Powered by R&R Automatisering