Op zoek naar ICT oplossingen? R&R Automatisering helpt u verder!

Om ervoor te zorgen dat u uw bedrijf of organisatie zo goed mogelijk kunt laten draaien, is het tegenwoordig cruciaal dat alle ICT systemen optimaal werken. Problemen met deze systemen kunnen dan ook grote schade aan uw bedrijfsvoering opleveren. Verouderde techniek, niet werkende databases of haperende applicaties kunnen een bedreiging vormen voor de stabiliteit van uw bedrijf, zodat het belangrijk is dat u bij problemen kunt terugvallen op ervaren specialisten met verstand van zaken.

Bij R&R Automatisering bieden we, dankzij onze helpdesk, u een groot pakket aan ICT oplossingen om u te helpen problemen te voorkomen of op te lossen. In veel gevallen kunnen onze specialisten u meteen te woord staan door middel van remote control uw problemen op afstand oplossen. Hierbij kan onze servicedesk meekijken op uw scherm en eventueel uw muis en toetsenbord bedienen om uitleg te geven of een probleem te verhelpen.

ICT infrastructuur
Als specialist binnen de kantoorautomatisering realiseren we ons als geen ander dat problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden door een goede analyse vooraf. Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat, als het gaat om het ontwerpen van uw IT infrastructuur, een grondige en realistische analyse noodzakelijk is.
Doordat we bij R&R vooraf al uw wensen en eisen duidelijk in kaart weten te brengen voorkomen we een hoop narigheid. Veel factoren spelen namelijk een rol bij het tot stand komen of eventueel wijzigen van de IT infrastructuur. Denkt u bijvoorbeeld aan de eisen van uw verzekering of brandweer. Hoe verhoudt zich uw nieuwe situatie ten opzichte van uw bestaande situatie? Hebt u voldoende koel- en spanningsvermogen? En wat ook niet onbelangrijk is: wat zijn de kosten in aanschaf en onderhoud.
Gedragen door uw wensen en eisen analyseert en inventariseert R&R uw huidig of toekomstige situatie om zo te komen tot een optimaal ontwerp. Zo helpen wij u graag met diverse ICT oplossingen op het gebied van IT infrastructuur.

ICT beveiliging
Beveiliging van uw essentiële data/activa is van het grootste belang. Goed, solide beveiliging draagt daarbij aan uw winstgevendheid en daarmee ook het bestaan van uw onderneming.
Door het wereldwijde succes van het internet is helaas ook cybercriminaliteit enorm gegroeid en blijven er constant (nieuwe) gevaren opdoemen waartegen uw onderneming zich moet wapenen. Onze IT-specialisten helpen u hierbij! We controleren het netwerk en IT-omgeving van uw bedrijf om bedreigingen of ongeautoriseerde wijzigingen te detecteren en te verwijderen.

Doorgaans heeft uw onderneming te weinig tijd of kennis om snel en gericht te reageren op bedreigingen of ongeautoriseerde wijzigingen zoals inbreuk op dataprivacy of aanvallen op uw beveiliging. Denkt u bijvoorbeeld eens aan gehackte e-mails, diefstal van accountnummers of overtredingen van beleidsregels die binnen uw organisatie optreden. Zelfs uw klanten, partners of leveranciers kunnen hiervan het slachtoffer worden.

Als uw onderneming kiest voor ICT oplossingen van R&R Automatisering, dan kiest u voor zekerheid, comfort en continuïteit. De IT-infrastructuur kan centraal worden beheerd en beveiligd. Ook kunnen bedrijven veel sneller en flexibeler reageren op veranderingen. Deze combinatie van gecentraliseerd beheer en scherpe responsiviteit zorgt voor een verlaging van het bedrijfsrisico in de gehele onderneming.  Het resultaat is een complete en betrouwbare beveiliging tegen kostbare inbreuken op uw beveiligingsbeleid.

Welke ICT oplossingen biedt R&R aan?

We komen graag (vrijblijvend) met u in gesprek om te bespreken welke ICT oplossingen er zijn voor uw vraagstukken.

Copyright © 2023 R&R Automatisering & Oplossingen | Powered by R&R Automatisering