Monitoring & beveiliging

Monitoring en beveiliging van al uw IT-componenten is van onschatbare waarde. R&R Automatisering kan u hierbij helpen en ondersteunen.

Het belang van monitoring en beveiliging
Om ervoor te zorgen dat er geen hoger risico van fouten binnen systemen en om uitval te voorkomen, is monitoring en beveiliging van al uw automatiseringssystemen enorm belangrijk. Immers, fouten en uitval zorgen voor schade aan uw dienstverlening, bedrijfsvoering en uiteindelijk ook aan uw financiële resultaat.
Uiteindelijk is het doel van automatisering om uw bedrijfsprocessen zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Vervelend en schadelijk kan het worden als hierin fouten opduiken die leiden tot uitval en beschadiging. Een ervaren specialist kan een bijdrage leveren aan het voorkomen en repareren van fouten. Zo kunt u zich volledig richten op de eigenlijke kerntaken van uw bedrijf of organisatie

Monitoring en beveiliging door R&R Automatisering
Omdat elk bedrijf anders is, kent elke organisatie andere eisen en wensen waaraan de IT-structuur dient te voldoen. Waar het gaat om monitoring en beveiliging is dit niet anders. Om in te kunnen spelen op alle eisen van onze klanten, hebben we daarom dan ook gekozen voor een modulaire, flexibele opbouw van alle contracten. Zo kunt u eenvoudig de beste oplossing vinden die past bij uw specifieke organisatie.

Op locatie of remote: mogelijkheden van monitoring en beveiliging
Bij R&R Automatisering kunt u kiezen voor monitoring en beveiliging op locatie of kunt u kiezen voor remote R&R beheer:

Afhankelijk van de omvang van uw netwerk kunt u ons inhuren voor een aantal uren per week of per maand voor uw netwerkbeheer. In die tijd komen we bij uw organisatie langs en wordt het volledige netwerk, inclusief de persoonlijke werkplekken, door ons gecontroleerd op back-up, virussen, schrijfruimte, security en andere cruciale onderdelen. Ook besteden we aandacht aan specifieke zaken waar uw organisatie tegenaan loopt. Bovendien kunt u gratis gebruik maken van onze helpdesk voor netwerkbeheer en het aanmelden van incidenten.

Voordelen van systeembeheer op locatie:

  • Eerstelijns gebruikersondersteuning op locatie
  • Fysieke controle van de systemen
  • Software installatie op werkstations
  • Makkelijk wensen vanuit de gebruiker oppakken

Bij Remote beheer wordt, voor een aantal uren per maand, het netwerk gecontroleerd op back-up, virussen, schrijfruimte, security en andere vitale onderdelen. Ook worden de serversoftware en firewall geüpdatet zodat fouten in de software tijdig worden gedicht met patches.  Ook bij deze vorm van systeembeheer kunt u gratis gebruik maken van onze helpdesk.
Met netwerkmonitoring weten we precies wat er gebeurt in uw netwerk. Hierdoor kunnen we voorspellen welke onderdelen in de toekomst problemen gaan opleveren om zo proactief kritische punten in uw netwerk op te lossen, voordat ze een probleem worden. Netwerkmonitoring is een vast onderdeel van ons beheer, dus kunt u altijd op uw netwerk vertrouwen.

Voordelen van Remote systeembeheer:

  • Altijd bereikbare helpdesk via telefoon en e-mail
  • 24/7/365 volledige controle van het netwerk
  • Dagelijkse updates op Firewall
  • Dagelijkse controle Backup en Restore
  • Maandelijkse controle en update van server.

Wilt u meer weten over Monitoring en beveiliging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen kunnen bespreken wat de beste optie voor uw bedrijf is.

Copyright © 2023 R&R Automatisering & Oplossingen | Powered by R&R Automatisering