Partners

Partners

Samenwerking met betrouwbare en gespecialiseerde partners resulteren in de beste totaaloplossingen, afgestemd op de specifieke wensen van onze klanten. R&R Automatisering werkt samen met gespecialiseerde en betrouwbare partners.
De samenwerking met deze partners, met elk hun eigen specialisme en ervaring, stelt ons in staat om voor onze klanten de juiste totaaloplossing te bieden. Door de reeds jarenlange ervaring van R&R en de opgebouwde partnerships zijn we in staat om voorstellen aan te dragen voor diverse specialisten. Het realiseren van klantgerichte, duurzame totaaloplossingen, afgestemd op uw behoefte is door deze samenwerking eenvoudig te realiseren.

 

R&R Automatisering HVCOM

HVCOM

HVCom.nl is sinds 2001 actief op het gebied van straalverbindingen, netwerk en camera installaties. Naast het installeren hiervan bieden wij u uitgebreide ondersteuning zoals advies, onderhoud en reparatie. Wij hebben zowel onder bedrijven als onder particulieren een grote klantenkring waartoe we ook u graag welkom heten. Wij zijn erg blij met het langdurige vertrouwen dat veel van onze klanten ons schenken. Voor veel bedrijven waar we voor werken doen we dit al jaren, en bij nieuwe klanten is het ook ons doel om een langdurige samenwerking op te bouwen, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Online Identity R&R Automatisering Totaal Oplossingen

Online Identity

Online Identity & Solutions BV is een jong bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen van interactieve websites en het ontwikkelen van webapplicaties. Onze expertise is zeer breed, aangezien we in de loop der jaren veel uiteenlopende projecten hebben mogen ontwikkelen voor onze klanten, van ontwerp tot programmatuur. Onze expertise ligt in het realiseren van E-Commerce oplossingen in de vorm van een webshop of bestelportaal, gekoppeld aan ERP systemen en het bouwen van maatwerk klantenportalen.

Newway

Newway Retail Solutions B.V. is al meer dan 28 jaar een gewaardeerde kracht in de automatiseringssector voor de Retail. Al meer dan 28 jaar lang een garantie voor krachtige, procesondersteunende software die van alle gemakken voorzien is. R&R werkt met Newway op diverse vlakken samen, onder andere op gebied van productontwikkeling. Ook beheert R&R de ICT infrastructuur van Newway.

logo VoizXL

VoizXL

VoizXL is landelijk actief als communicatieprovider/operator en werkt op dit moment in Nederland met zo’n 290 IT-partners samen. Collectief verzorgen wij voor hun klanten tal van communicatieoplossingen, denkende aan: 100% hosted VoIP oplossingen, hybride VoIP oplossingen, internetverbindingen, PC integraties alsmede mobiele proposities. Een breed en vaak complementair pakket, daar waar ons specialisme veel raakvlakken heeft met de IT binnen een bedrijf. Sinds 2015 is R&R Automatisering als partner aan voizXL verbonden. Hun expertise is op een dusdanig hoog niveau dat een kundige inventarisatie door hun gemaakt kan worden alsmede een eventuele implementatie op locatie. voizXL is altijd de achtervang mocht hulp/expertise gewenst zijn, voor u als klant maar ook voor R&R Automatisering als partner. Een constructieve samenwerking waar voizXL trots op is!

i3D.net

i3D.net, een onderdeel van Ubisoft, is een van de leidende aanbieders van high-performance hosting en wereldwijde infrastructuur services. Met duizenden servers in meer dan 35 locaties, verdeeld over 15 landen, beheert i3D.net zijn eigen globale low-latency netwerk. i3D.net excelleert in de game-industrie en de globaal opererende Enterprise markt. Zo host i3D.net diverse AAA-titels van speluitgevers voor de PC, MS Xbox en Sony PlayStation naast de grootste VoIP aanbieders. Met meer dan 100 miljoen dagelijkse gebruikers van onze servers en netwerk mag i3D.net zich met trots specialist noemen op het gebied van managed intrastructure.

Partner- Cobble 2020 logo

Cobble

Cobble legt zich toe op implementaties (functioneel ontwerp, programmeerwerk in ASP.NET, PHP, en Java) en consultancy in softwareontwikkeling, zowel via aanneemprojecten als inhuur op freelancebasis. Dit resulteert in webapplicaties, webservices en apps. Daar waar nodig kunnen de werkzaamheden ondersteund worden door systeemintegratie, snelle prototyping en IT (security/privacy) audits. Een aantal van Cobble klanten zijn ook vaste klant bij R&R, waarbij de samenwerking met R&R altijd prettig verloopt. De regie ligt daarbij op de plek die voor de processen van de eindklant het beste is. Als softwareontwikkelaar hebben we een brede ervaring met besturingssystemen, web- en databaseservers. Voor complexe systeembeheerproblemen, is het altijd handig om terug te vallen op de kennis bij R&R Automatisering. R&R weet zich vast te bijten in de materie en komt toch tot een oplossing. Bij blokkerende problemen kan ik altijd op R&R rekenen en wordt er niet gedacht in termen van kantoortijden en uurtje-factuurtje, maar in oplossingen.

Copyright © 2023 R&R Automatisering & Oplossingen | Powered by R&R Automatisering