Systeembeheer

Wij kunnen u de volgende diensten aanbieden op het gebied van systeembeheer:
Helpdesk
Monitoring en beveiliging
Service Level Agreement
Beheer ter plaatse

Wat is systeembeheer?
Systeembeheer lijkt een bekend begrip, maar mensen blijken vaak niet te weten hoe belangrijk en uitgebreid dit beheer is. Met systeembeheer bedoelen we, in de breedste zin van het woord, het opzetten, configureren én onderhouden van alle ICT-gerelateerde systemen binnen een bedrijf. Hieronder vallen onder meer computer-, telefonie– en netwerksystemen.
Om uw bedrijf efficiënt en probleemloos te laten functioneren, is het van belang dat deze systemen feilloos werken. Goed systeembeheer begint daarom ook al bij het opzetten van de systemen. Daarnaast is het configureren en het onderhoud cruciaal, zodat al uw systemen up-to-date, veilig en gebruiksvriendelijk blijven.
Goed systeembeheer voorkomt grote problemen met onder meer ransomware en andere virussen. Deze kunnen uw bedrijfsvoering ernstig bedreigen, waardoor het verstandig is om uw systemen te laten aanleggen en onderhouden door ervaren specialisten die eventueel problemen snel kunnen verhelpen.

R&R Automatisering helpt u met systeembeheer
Wij bieden uitgebreide mogelijkheden om u te ondersteunen bij al uw vraagstukken op het gebied van systeembeheer. Dit kan zowel op afstand als op locatie en afhankelijk van uw wensen en eisen. Onze ervaren professionals en gespecialiseerde partners staan klaar om u te helpen met elk probleem en elke wens op het gebied van systeembeheer.
Zo adviseren we u graag op het gebied van inkoop van hard- en software, helpen we met de opzet, installatie en configuratie van uw systemen en verzorgen we noodzakelijk updates. Ook helpen we u met het opstellen van (interne) procedures, zodat u eenvoudig kleine problemen kunt verhelpen indien deze zich voordoen.
Onze ervaren specialisten en partners zorgen ervoor dat uw systemen veilig, vertrouwd, efficiënt en optimaal werken, zodat u zich maximaal kunt richten op het uitvoeren van uw kerntaken.

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze diensten op het gebied van systeembeheer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

 

Copyright © 2023 R&R Automatisering & Oplossingen | Powered by R&R Automatisering