Hosted Exchange

Wilt u overal toegang tot e-mail, agenda, contactpersonen en alles kunnen delen? Dan is Hosted Exchange dé oplossing!

Altijd en overal toegang met Hosted Exchange
Wilt u graag overal en altijd toegang tot e-mail, agenda’s, taken en contactpersonen? Wilt u daarbij de mogelijkheid hebben alles op een eenvoudige manier te kunnen delen met uw collega’s? Dan is Hosted Exchange dé oplossing voor uw bedrijf. Dankzij Hosted Exchange werk je samen op elk apparaat, waar en wanneer u dat wilt. 

Of u nu bij een afspraak bent, in de file staat of aan het wachten bent op uw vlucht: Hosted Exchange stelt u in staat met uw PDA, Smartphone of tablet een afspraak te maken in uw eigen Exchange agenda. Een professionele e-mail omgeving op basis van een Microsoft platform biedt grote voordelen en maakt uw bedrijfsvoering eenvoudiger, efficiënter en flexibeler. 

Hosted Exchange biedt flexibiliteit en connectiviteit
Een groot voordeel van Hosted Exchange is de grote mate van flexibiliteit en connectiviteit die deze dienst biedt. U bent altijd en overal verbonden via uw PC, Smartphone, laptop, PDA of ander device, waarbij u eenvoudige toegang heeft tot functionaliteiten zoals e-mail, uw contacten, taakbeheer, agenda etc. U kunt deze functionaliteiten ook altijd delen met uw collega’s, zodat iedereen binnen uw bedrijf altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

Gemak & efficiëntie dankzij Hosted Exchange:
Hosted Exchange biedt de mogelijkheid om uw e-mailomgeving op eenvoudige en professionele wijze te organiseren. Deze dienst is ideaal voor organisaties met een groot aantal medewerkers in de buitendienst en/of thuiswerkers. Maar ook is deze dienst ideaal voor bedrijven die niet willen investeren in het onderhoud en beheer van hardware (en de daarbij behorende licenties).

Wij bieden u, naast een office 365 pakket, een eigen R&R Exchange 2019 omgeving.

Copyright © 2023 R&R Automatisering & Oplossingen | Powered by R&R Automatisering