Office 365 / Azure

Iedereen is (tenminste) bekend met Microsoft Office applicaties zoals Excel, Word, Powerpoint en Outlook. Al deze applicaties zijn terug te vinden in Microsoft Office 365, waarbij u altijd en overal toegang hebt tot de meest recente Office apps.

Daarbij biedt Office 365 een groot aantal oplossingen die u en uw collega’s helpen optimaal samen te werken in teams en om uw gegevens te beveiligen met diverse veiligheidsoplossingen.

Om gebruik te kunnen maken via deze online omgeving, wordt gebruikt gemaakt van Microsoft Azure. Dit is een uitgebreide cloudservice die u de mogelijkheid biedt om te kunnen werken in de cloud, waarbij u altijd de beschikking kunt hebben over de nieuwste tools en updates.

R&R Automatisering helpt bij het opzetten van uw Microsoft 365 / Azure omgeving
Wij kunnen u helpen bij het opzetten van uw digitale Microsoft / Azure omgeving, zodat u en uw collega’s altijd bereikbaar zijn en optimaal gebruik kunnen maken van alle Microsoft applicaties. Doordat we gebruik maken van de nieuwste versies kunnen we u een veilige omgeving garanderen waar u eenvoudig gebruik van kunt maken.

Copyright © 2023 R&R Automatisering & Oplossingen | Powered by R&R Automatisering