Over ons

Over ons

portret Robin van Eeuwijk R&R Automatisering

Wie zijn wij?
Al 25 jaar biedt R&R Automatisering totaaloplossingen in kantoorautomatisering voor het midden- en kleinbedrijf. Vanuit het Gelderse Kerkdriel bieden we onze klanten in het hele totaaloplossing op het gebied van systeembeheer, ICT oplossingen, Cloud oplossingen en overige diensten.

Persoonlijk en betrouwbaar
Kwaliteit, gemak en veiligheid staan bij R&R Automatisering altijd voorop. Onze medewerkers zijn een hecht en gemotiveerd team, dat voor u waarde creëert door het bieden van oplossingen en het introduceren van innovatieve diensten. Daarnaast maken we gebruik van diverse gespecialiseerde partners, gekozen op basis van hun goede service en professionaliteit.
Doordat we meer dan 25 jaar ervaring hebben met het aanbieden van full-service diensten, kunnen we u als klant garanderen dat we onafhankelijk en deskundig opereren. Korte communicatielijnen, flexibiliteit en onze persoonlijke aanpak zijn belangrijke sfeerpunten binnen ons bedrijf.

Kantoorautomatisering: voor wie?
R&R Automatisering biedt full-service diensten in kantoorautomatisering voor het midden- en kleinbedrijf. Dankzij onze aantrekkelijke mixen van diensten, ervaring én kennis kunnen wij werken voor het MKB, maar ook voor de publieke- en non-profit sector.
Samen met onze klanten realiseren wij innovatieve oplossingen op het gebied van kantoorautomatisering. Zo zorgen we samen voor een efficiëntere bedrijfsvoering!

Copyright © 2023 R&R Automatisering & Oplossingen | Powered by R&R Automatisering