Overige diensten

Bij R&R Automatisering bieden we nog een aantal andere diensten aan om u te ondersteunen bij de automatisering van uw bedrijfsprocessen:

Second Opinion
Heeft u vragen over uw IT-systemen of automatisering? Dan kan een second opinion van een expert aan te raden zijn. Dankzij de ruim 30 jaar ervaring en technische achtergrond van onze eigenaar Robin van Eeuwijk, kunnen wij u uitstekend advies geven over mogelijke verbeteringen en aanpassingen van uw systemen en processen. Robin kijkt met een kritische en open blik naar uw processen en systemen, waarbij hij eerlijk advies geeft (ook als dit betekent dat diensten van R&R Automatisering niet van toepassing zijn op uw situatie).

Security Check
Om uw systemen veilig te houden, is het belangrijk regelmatig een security check uit te laten voeren. Om de knelpunten en kwetsbare onderdelen van uw systemen bloot te kunnen leggen, maken we gebruik van de SecPoint Penetrator Vulnerability Scanner & Assesment tool. Dankzij deze tool kunnen we simuleren hoe een hacker uw systeem plat zou kunnen leggen en actie ondernemen om dit te voorkomen.

 

Copyright © 2023 R&R Automatisering & Oplossingen | Powered by R&R Automatisering